Trainingen voor docenten

Vooroordelen, racisme of discriminatie bespreken kan lastig zijn. Het raakt aan identiteit en is daarmee kwetsbaar. Voor leerlingen, maar ook voor docenten. Daarom biedt Critical Mass trainingen voor docenten.

Wat?

Tijdens de trainingen ga je zélf aan de slag met deze onderwerpen. Door middel van verschillende oefeningen en interactieve werkvormen ontdek je hoe jij deze moeilijke thema’s het beste met leerlingen kunt én wilt bespreken.

Hoewel het interactieve lesmateriaal van Uitdeklas.nl dient als uitgangspunt, laat Critical Mass zien hoe iedere ervaring kan leiden tot een kritisch gesprek – of dit nu een voorval is in de klas, een nieuwsbericht in de krant of een specifiek ontwikkelde werkvorm.

Na afloop hebben de deelnemers vaardigheden, handvatten én lef verkregen om lastige gesprekken met leerlingen aan te gaan. De training vindt plaats op locatie en kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een studiemiddag. Per training geldt een maximale groep van 15 deelnemers.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je een training aanvragen, of wil je eerst nog wat meer informatie krijgen? Stuur dan een mail naar: luc@criticalmass.nl.

Werkvorm al eerder besteld? Ga naar je account om de werkvorm opnieuw te starten.
doen
denken
delen
Deel deze werkvorm met anderen!